Notícies FECIC

L'Àrea Internacional finalitza la missió comercial a Sierra Leone

27.02.2019 Tweet
L'Àrea Internacional, juntament amb una delegació catalana d'empreses i diferents organismes, ha dut a terme una missió comercial a Sierra Leone, que ha organitzat PRODECA, amb l'objectiu de crear relacions institucionals i comercials per facilitar a les empreses l'exportació al país africà. També s'ha volgut establir una xarxa comercial que abasti des de l'empresa productora, a logística o a l'importador, per poder enviar a Sierra Leone i els paisos del voltant els productes d'aquí.

Durant els dies de la missió, la delegació s'ha reunit amb representants i funcionaris del ministeri de Comerç i Indústria i d'Agricultura, el secretari del President i la primera dama del país africà, Fatima Jabbe-Bio, i representants d'empreses logístiques, d'importadors, cadenes de supermercats, instal·lacions del port i de l'Agència d'Inspecció Portuària.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies