Notícies FECIC

L'Àrea Tècnica, a la reunió d'anàlisi del sector porcí de la Comissió Europea

25.10.2018 Tweet
L'Àrea Tècnica s'ha desplaçat recentment a Brussel·les per participar en la reunió del Comitè de Gestió del Porcí de la DG AGRI de la Comissió Europea, en què es va comentar i es va valorar la situació general del mercat de la carn de porc i de la Pesta Porcina Africana (PPA).

La reunió va servir per posar de manifest la preocupació dels diferents sectors, tant de la producció com de la part de la transformació, per la PPA. La Comissió va fer una exposició de l’evolució de la malaltia fins arribar als últims focus de Bèlgica i van comentar que estan treballant per mirar de solucionar el problema europeu amb aquesta malaltia.

També, i com en anteriors reunions, es va fer un balanç de la producció de carn i de les seves exportacions a països tercers, posant de relleu l’impacte que tindria per al sector porcí europeu que en els principals productors i exportadors de carn aparegués la PPA, ja que això comportaria un tancament de les seves exportacions com ja ha passat en els països de la UE afectats per aquesta malaltia.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies