Notícies FECIC

Presentació del programa PAED a les empreses

15.03.2019 Tweet
El passat 13 de març, a Barcelona, FECIC, ANPROGAPOR i ANPS van presentar a les empreses el Programa d'Autocontrol de l'Etiquetatge Duroc (PAED) i els van explicar què implica i quines són les qüestions més importants que han de tenir en compte.

L'objectiu del Programa PAED és avaluar l'etiquetatge d'aquells productes, carn i derivats carnis (peces càrnies), que posin l'esment Duroc indicant el % racial del mateix amb la mateixa grandària i tipus de lletra en el seu etiquetatge. Per a això es tindran en compte els reproductors i/o material genètic, que donaran origen als productes que es puguin etiquetar com a Duroc.

També es va explicar que per poder fer ús de l'esment Duroc, almenys un dels progenitors ha de ser Duroc de raça pura i ha d'estar inscrit en un llibre genealògic oficialment reconegut.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies