Notícies FECIC

El president i el secretari general es troben amb consellera d'Agricultura

05.11.2018 Tweet
El passat dimarts 5 de novembre, el president de FECIC, Joan Costa, i el secretari general, Josep Collado, es van reunir amb la consellera d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Teresa Jordà, amb la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes, i el director general d’Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol.

En aquesta trobada es van tractar diverses qüestions relacionades amb el sector carni, tot i que van ser el model d'Inspecció Veterinària existent a Catalunya i les seves implicacions en matèria de comerç exterior els temes que van centrar bona part de la reunió.

També, es van comentar aspectes com les homologacions per a l’exportació a Xina, l’obertura a els productes carnis elaborats i la iniciativa sobre benestar animal impulsada a través de l’IRTA.

Finalment, es va acordar donar continuïtat als temes plantejats a través dels dos directors generals que van assistir a la reunió i del cap del Gabinet de la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Jordi Aranda.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies