Notícies FECIC

Primera reunió del Grup de treball del BREF de FECIC

23.01.2019 Tweet
La setmana passada va tenir lloc la primera reunió del Grup de treball del BREF de FECIC amb la consultora mediambiental Ricardo Energy & Environment, que és l'empresa que els assessora en els treballs de revisió del BREF en escorxadors i subproductes animals que s'han començat a fer.

La reunió ha servit per a que la consultora Ricardo recordi quines són les etapes de revisió del BREF i per a que es comenci a preparar la reunió de llançament que tindrà lloc al juny o juliol de 2019 a Sevilla, en què es decidirà de forma consensuada l'abast del BREF, els paràmetres als quals cal fixar els valors límit d'emissió i el format de disseny del qüestionari per a recollir aquestes dades.

Aquest Grup de treball per a la revisió del BREF ha de consensuar les seves propostes i evidències amb FECIC, per a que des de la Federació s'elabori una proposta concreta, que es presentarà tant a les autoritats nacionals com a la Comissió Europea.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies