Notícies FECIC

Primera reunió dels grups de treball Internacional de FECIC

15.12.2017 Tweet
Els passats 12 i el 14 de desembre es van celebrar les primeres reunions dels dos grups de treball Internacional de FECIC de productes elaborats i de carns porcines, a les oficines de la federació, amb l’assistència d’una quinzena d’empreses i de diferents representants de l’Administració. Aquests grups s’han creat amb l’objectiu de reforçar els interessos i la millora competitiva de les empreses exportadores.

La primera trobada va ser la del Grup de treball internacional de productes elaborats i va comptar amb la presència del director general de PRODECA, Ramón Sentmartí, i de la subdirectora, Susanna Barquin, els quals van presentar el seu Dept. de Promoció internacional. També hi va assistir el director internacional d'INTERPORC, Daniel de Miguel, qui va parlar sobre les accions de la interprofessional en l’àmbit internacional. Altres aspectes comentats van ser les dades econòmiques generals del 2017 i les perspectives per al 2018, així com les dades comercials d'aquest any de Catalunya, d’Espanya i de la UE de producció, consum, exportacions i importacions. Finalment, es van tractar temes tècnics relacionats amb l'exportació i es van comentar les properes accions i projectes de l'Àrea Internacional de FECIC.

El 14 de desembre va tenir lloc l’altra reunió del Grup de treball internacional de carns porcines, en què es va comptar amb la intervenció del subdirector d’Acords Sanitaris i Control a Frontera del MAPAMA, Miguel Ángel Martín, per presentar les últimes actualitzacions sobre obertura de mercats per a carn de porcí i per parlar sobre les visites d'inspecció de països tercers 2017, i del director de l'Àrea d'Agricultura de la Delegació del Govern a Catalunya, Jose Luís Guarga, qui va comentar les últimes actualitzacions en matèria de certificació i tràmits a l’exportació 2017.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies