Notícies FECIC

Els principals productors carnis s'incorporen al primer Protocol COVID-19 per a la indústria càrnia espanyola

30.07.2020 Tweet
Importants empreses càrnies com BonÀrea Agrupa, Frigorífics Costa Brava (Grup Cañigueral), Grupo Jorge, Grup d’Avinyó, La Selva, Mafriges, Vall Companys, etc, s'han incorporat a la implementació del primer Protocol COVID-19 certificable de la indústria càrnia espanyola que FECIC ha creat i impulsat recentment, gràcies a l'acord signat amb la multinacional consultora de riscos AON, que ha elaborat el protocol, i amb l'empresa líder en certificació AENOR, que garantirà la seva correcta implantació.

Aquests grups han començat amb AON els treballs d'anàlisis i avaluació dels riscos derivats de la COVID-19 en les seves instal·lacions i la implantació de l'estàndard de seguretat que recull aquest Protocol, amb mesures que els permetran operar amb la confiança i tranquil·litat que compleixen amb els requisits legals i bones pràctiques establertes per autoritats sanitàries i organismes internacionals.

Després, segons el que s'estableix en el Protocol COVID-19 de FECIC, l'entitat independent AENOR revisarà i certificarà que es compleixen els requisits i les mesures establertes. Un cop superada aquesta auditoria de certificació, les empreses aconseguiran el certificat d’AENOR i la llicència d'ús de la marca.

Aquest Protocol COVID-19 de FECIC serveix com a estàndard de seguretat per a la indústria càrnia i ajuda a les empreses a demostrar i posar en valor la bona feina que realitzen davant aquesta crisi sanitària, per assegurar la salut dels seus treballadors, el bon estat de les seves instal·lacions i de les seves produccions, donant confiança així als seus clients i consumidors.

A més, s'ha traduït a l'anglès i al xinès tota la documentació d'aquest Protocol COVID-19, per a que les empreses puguin traslladar la bona feina que estan duent a terme davant les autoritats i clients internacionals que li ho demanin.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies