Notícies FECIC

Resumeixen jornada Fraus Alimentaris i PACIC

12.05.2022 Tweet
L'Àrea Tècnica de FECIC ha reunit els tècnics de 50 empreses en una trobada digital per a tractar temes d'actualitat que afecten el sector, entre els quals es troben els resultats del Programa d'Autocontrol de la Indústria Càrnia d'Espanya (PACIC).

En aquest punt s'ha comptat amb la participació del DARP, en concret de la subdirectora General d'Inspecció i Control Agroalimentari, Glòria Cugat, i de les inspectores de Girona, Carmen Navarro i Luana Esser, per a comentar els resultats del pla de control d'etiquetatge i traçabilitat en la indústria càrnia, escorxadors i sales d'especejament.


En una primera part, s'han analitzat els resultats del PACIC amb les empreses participants i, posteriorment, s'ha comptat amb la participació de l'Administració per a exposar els resultats del pla de control d'etiquetatge i traçabilitat en la indústria càrnia, escorxadors i sales d'especejament.


En aquest punt s'ha posat de manifest la importància de la participació de les empreses en aquests programes com a eina per a millorar la imatge del sector i garantir el correcte etiquetatge i traçabilitat a les empreses.