Notícies FECIC

Reunió de CLITRAVI i les associacions càrnies a Brussel·les

06.02.2019 Tweet
Les associacions càrnies europees, entre les quals es troba FECIC, es van reunir els dies 5 i 6 de febrer a Brussel·les per tractar diferents qüestions relacionades amb la nutrició, la seguretat alimentària i el funcionament de la cadena alimentària.

Dels temes tractats destaca l'anàlisi que es s'ha fet dels atacs que darrerament s'han produït als mitjans de comunicació, arran d'estudis com el de The Lancet. En aquest punt, s'ha ratificat la importància de la plataforma de comunicació creada fa un parell d’anys per trobar eines que puguin ajudar a les associacions càrnies a donar missatges positius dels seus productes.


Un altre tema destacat van ser els treballs que diferents associacions, com FECIC, estan duent a terme per trobar l’eina per a la diferenciació entre producte carni i preparat de carn, i que s’espera pugui estar disponible a finals d’aquest any.


Per últim, i en relació a la cadena alimentària, es va posar de manifest per part de les associacions participants que hi ha una disminució del consum a la Unió Europea tant de carn com de productes carnis i un descens de les exportacions a països terceres per part dels diferents Estats membres.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies