Notícies FECIC

Reunió per treballar en la reducció d'additius

13.06.2019 Tweet
L'Àrea Tècnica de FECIC s'ha reunit, a Barcelona, amb diverses empreses del sector dels additius i la seva associació (AFCA) per continuar amb els treballs d'innovació tecnològica per aconseguir una reducció de l'ús d'additius en els aliments, i en concret en els productes carnis.

L'eficàcia de certs additius autoritzats per mantenir les característiques de qualitat i salubritat dels productes carnis ha estat àmpliament demostrada en aquests productes, encara que la legislació alimentària és cada copa més restrictiva respecte el seu ús,. A aquest fet cal afegir-li el creixent interès del consumidor per aliments cada vegada més naturals i saludables.

Aquest és el panorama que ha dut al sector a treballar amb ingredients naturals per donar amb alternatives a l'ús d'additius artificials en els productes carnis i que permetin desenvolupar nous productes carnis amb baixa dosificació o lliures d'aquests.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies