Notícies FECIC

El secretari general assisteix a la Junta Directiva de la CEOE

16.03.2018 Tweet
La Junta Directiva de la CEOE va mantenir una reunió dimecres passat, a la que va assistir el secretari general de FECIC, i on es va presentar la formulació del comptes de l’exercici 2017 i el pressupost per al 2018, abans de la seva presentació en l’Assemblea General del proper mes d’abril.
 
Els membres de la Junta van conèixer les conclusions del recent estudi de KMPG que diu que 6 de cada 10 empresaris són optimistes de cara al 2018, preveient increments de plantilla per a aquest exercici. En contrapartida, manifesten la necessitat d’afrontar la transformació digital i una necessària simplificació administrativa.

També es va exposar el recent acord amb Caixabank per facilitar línies de finançament a les empreses membres de CEOE. A més, es va aprovar l’Agenda Digital que haurà d’actuar com a element dinamitzador per a la digitalització de les empreses espanyoles.
 
Capítol especial va merèixer l’àmbit laboral, exposant la iniciativa de Ciudadanos de tramitar al Congrés dels Diputats un proposta pel contracte únic i sobre la qual la CEOE presenta importants objeccions.
 
En matèria de diàleg social s’han produït pocs avenços en les negociacions amb els sindicats. Ambdues parts s’ha donat de termini fins a mitjans d’abril per assolir un acord, que en aquests moments és poc probable.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies