Notícies FECIC

El secretari general participa a la trobada empresarial hispano-xinesa

28.11.2018 Tweet
El passat 28 de novembre va tenir lloc a la seu de la CEOE, a Madrid, la trobada empresarial hispano-xinesa, que va presidir el ministre de Comerç de Xina, Zhong Shan, conjuntament amb la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme del govern espanyol, Reyes Maroto, i a la qual hi va assistir el secretari general.
 
La reunió, també va comptar amb la participació del president de la CEOE Antonio Garamendi, i del president de la Cámara España, Jose Luis Bonet, va servir per ressaltar el bon moment de les relacions polítiques i comercials d’ambdós països, així com l’impuls a una major penetració dels productes espanyols en el mercat xinés.
 
Específicament, tant la ministra espanyola com el ministre xinès han fet referència a la signatura al matí  d’un nou protocol per al sector porcí, que possibilitarà l’obertura del pernil amb os i dels productes carnis curats al mercat xinès, tal i com vam informar des de FECIC.
 
També van informar que durant el mes de desembre està previst que una delegació veterinària xinesa vingui a Espanya, per avaluar la situació de la cabanya bovina amb la voluntat de verificar la total eradicació de la BSE i així iniciar el procés que desemboqui en l’obertura del mercat de les carns de vacum cap al mercat xinès.
 
Ara, el repte està en la necessitat de que des de l’Administració s’autoritzin noves empreses per a l’exportació per donar operativitat a aquests protocols que amplien l’oferta exportable de la indústria càrnia espanyola.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies